Behanger Almen

Behanger Almen

Bent u op zoek naar een vakkundige behanger in Almen? Met meer dan 35 jaar ervaring kunt u bij de behangers van GJ Wesseldijk rekenen op vakwerk, tegen een goede prijs.

Ervaren behanger in Almen

Behangen op een slechte ondergrond, ingewikkelde hoeken, lastige patronen, het vraagt ervaring en kennis. En dat hebben we bij GJ Wesseldijk. Dus haalt u zich de zorgen niet op uw hals, maar bel ons en u heeft voor u het weet een prachtig behang op de muur.

Advies bij behangen

U kunt met een beetje handigheid in veel gevallen ook zelf behangen. Maar, een goede voorbereiding is dan essentieel. In onze winkel kunnen we u adviseren over behangsoorten, belangrijke materialen of werkwijzen. Zo gaat u goed voorbereid aan de slag!

Op zoek naar behang?

Gaat u zelf behangen en zoekt u een specifieke behangsoort? In onze winkel aan de Lochemseweg vindt u verschillende soorten. Bovendien kunnen we snel een nieuwe soort bestellen. Hetzelfde geldt voor materialen. Benieuwd naar wat we u kunnen bieden? Kom eens een kijkje nemen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

behanger bathmen
behanger almen

Dé behanger in Almen

Met GJ Wesseldijk kiest u voor vakmanschap, kennis, ervaring en service. Wij gaan voor een tevreden klant! Bent u geïnteresseerd? Bel ons op 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel!

Contact opnemen