Behanger Bathmen

Behanger Bathmen

Zoekt u een behanger Bathmen? Met meer dan 35 jaar ervaring kunt u bij de behangers van GJ Wesseldijk rekenen op vakwerk en service.

Ervaren behanger in Bathmen

Een mooi behangen muur vraagt heel wat werk. Behangen op een slechte ondergrond, ingewikkelde hoeken, lastige patronen, ervaring en kennis zijn nodig. En ervaring en kennis, dat hebben we bij GJ Wesseldijk. Dus haalt u zich de zorgen niet op de hals, maar bel ons en u heeft voor u het weet een prachtig behang op de muur.

Advies bij behangen

Zelf behangen kan natuurlijk ook. Maar om een goed resultaat te krijgen, is een goede voorbereiding belangrijk. Wij adviseren u daarom graag over behangsoorten, belangrijke materialen of handige werkwijzen!

Op zoek naar behang?

Gaat u zelf behangen en zoekt u een specifieke behangsoort? In onze winkel aan de Lochemseweg vindt u verschillende soorten. Bovendien kunnen we snel een nieuwe soort bestellen. Hetzelfde geldt voor materialen. Benieuwd naar wat we u kunnen bieden? Kom langs aan de Lochemseweg.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

behanger gorsel
behanger bathmen

Dé behanger in Bathmen

Met GJ Wesseldijk kiest u voor vakmanschap, kennis, ervaring en service. Wij gaan voor een tevreden klant! Bent u geïnteresseerd? Bel ons op 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel!

Contact opnemen