Behanger Deventer

Op zoek naar een behanger in Deventer? Dan kiest u voor vakwerk. G.J. Wesseldijk is al meer dan 35 jaar behanger in Deventer. Schakel ons in voor allround behangklussen en u heeft gegarandeerd een prachtig resultaat.

Behanger gezocht!

Natuurlijk, u kunt zelf uw muur behangen. Maar wat nou als er een lastige ondergrond is, moeilijke hoeken of een fijn patroon dat naadloos moet worden aangesloten? Dat kost heel veel tijd, of heel veel ervaring. GJ Wesseldijk werkt al meer dan 35 jaar als behanger, schilder en glaszetter in Deventer en omstreken. Vakmanschap en kwaliteit staan voorop en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Behang advies

Bij behangen is een goede voorbereiding het halve werk. Hoe pakt u het slim aan? Dankzij onze brede kennis en ruime ervaring kunnen wij u altijd van advies voorzien.

Alle soorten en kleuren

U vindt alle soorten en kleuren behang in onze winkel aan de Lochemseweg in Harfsen. Kijk rond en laat u informeren door onze medewerkers. U vindt hier ook alle belangrijke materialen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

behanger gorsel
behanger bathmen

Behanger Deventer

Kies voor ervaring, kennis en service met GJ Wesseldijk. Voor ons telt maar één ding: een tevreden klant. Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen