Behanger Eefde

Behanger Eefde

Met GJ Wesseldijk heeft u in no-time een prachtig behang op de muur. Met meer dan 35 jaar ervaring als behanger in Eefde en omgeving kunt u van ons een topresultaat verwachten, tegen een goede prijs.

Behanger gezocht!

Behangen is moeilijk. Een mooi behangen muur vraagt heel wat werk, ervaring en kennis zijn nodig. Werken met slechte ondergronden, lastige hoekjes, het vraagt vakmanschap. En vakmannen, die hebben we bij GJ Wesseldijk. Dus haalt u zich de zorgen niet op uw hals, maar bel de vakman.

Behang advies

Natuurlijk kunt u in veel gevallen ook zelf behangen. Een goede voorbereiding is dan wel belangrijk. Kom dan eens langs in onze winkel en laat u adviseren over behangsoorten, belangrijke materialen of werkwijzen.

Alle soorten en kleuren

Gaat u zelf behangen en zoekt u een bepaald soort behang? In onze winkel aan de Lochemseweg vindt u verschillende soorten. Bovendien kunnen we snel een nieuwe soort bestellen. Hetzelfde geldt voor materialen. Benieuwd? Kijk eens rond in onze winkel.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

behanger bathmen
behanger gorsel

Dé behanger in Eefde

Met GJ Wesseldijk kiest u voor vakmanschap, kennis, ervaring en service. Wij gaan voor een tevreden klant! Bent u geïnteresseerd? Bel ons op 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel!

Contact opnemen