Behanger Epse

Behanger Epse

In een mum van tijd een mooi behang op de muur? Met GJ Wesseldijk is dat zo geregeld. Met meer dan 35 jaar ervaring als behanger in Epse en omgeving is een topresultaat gegarandeerd, tegen een goede prijs.

Ervaren behanger in Epse

Behangen is een vak. Moeilijke hoeken, slechte ondergronden, moeilijk materiaal, het vraagt kennis en ervaring. En dat hebben we bij GJ Wesseldijk. Wij werken al meer dan 35 jaar als behanger in Epse.

Advies bij behangen

Zelf behangen kan, maar dan is een goede voorbereiding erg belangrijk. Hoe pakt u het slim aan? Wilt u goed voorbereid aan de slag? Kom dan eens langs in onze winkel en laat u adviseren.

Op zoek naar behang?

Gaat u zelf behangen en zoekt u een bepaald soort behang? In onze winkel aan de Lochemseweg vindt u verschillende soorten. Bovendien kunnen we razendsnel een nieuwe soort bestellen. Hetzelfde geldt voor belangrijke materialen. Benieuwd naar wat we u te bieden hebben? We ontvangen u graag in onze winkel.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

behanger bathmen
behanger gorsel

Dé behanger in Epse

Met GJ Wesseldijk kiest u voor vakmanschap, kennis, ervaring en service. Wij gaan voor een tevreden klant! Bent u geïnteresseerd? Bel ons op 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel!

Contact opnemen