Buitenschilderwerk in Deventer

Voor buitenschilderwerk in Deventer kunt u de professionals van GJ Wesseldijk inschakelen. Onze professionele schilders verven uw huis binnen no-time en voorzien uw huis of bedrijfspand weer van een frisse uitstraling. Door de invloeden van het weer op de verflaag adviseren wij buitenschilderwerk eens in de drie jaar uit te voeren. Zo behoudt uw woning of bedrijfspand een piekfijne uitstraling.

Buitenschilderwerk in Deventer dor GJ Wesseldijk

Het kan een groot karwei zijn om uw huis of bedrijfspand aan de buitenkant te verven. De vakmannen van GJ Wesseldijk kunnen u werk uit handen nemen door al het buitenschilderwerk te verzorgen. Denk hierbij aan deuren, kozijnen, muren en schuttingen. Naast een frisse uitstraling voorkomt het goed onderhouden van de verfwerkzaamheden ook dat het pand gaat rotten. Verf biedt daarnaast ook bescherming tegen regen, wind en andere weersomstandigheden. Onze specialisten geven u graag advies over de mogelijkheden.

Van buitenschilderwerk tot behangen

GJ Wesseldijk stopt niet bij buitenschilderwerk. U kunt ook bij ons terecht voor binnenschilderwerk, behangen en zelfs glaszetten. Heeft u een behangklus? Wij regelen het, wij hebben de kennis om u te voorzien van goed behangwerk. Wij zorgen voor prachtig behang op de muur, ook lastige patronen, een slechte ondergrond en ingewikkelde hoeken zijn geen enkel probleem. Of wilt u misschien een raam met enkel glas vervangen voor dubbel glas? Onze glaszetters zijn allrounders en plaatsen glas van iedere soort of omvang. Bij het zetten van glas gebruiken wij uitsluitend isolerend glas. Isolerend glas draagt bij aan een lagere energierekening en is hierdoor beter voor het milieu. Bent u benieuwd wat GJ Wesseldijk voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost buitenschilderwerk?

Buitenschilderwerk laat u voordelig uitvoeren door Schildersbedrijf GJ Wesseldijk. Wij zijn één van de voordeligste schilders in Deventer. Een mooie financiële meevaller van schilderwerk is het btw-tarief. Voor schilderwerkzaamheden geldt namelijk een verlaagt btw-tarief. Voor woningen ouder dan 2 jaar hoeft slechts 9% btw betaald te worden voor schilderkosten. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw schilderproject? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Buitenschilderwerk
Buitenschilderwerk