Glaszetter Bathmen

Glaszetter Bathmen

Zoekt u een glaszetter in Bathmen? GJ Wesseldijk is er voor u. Met meer dan 35 jaar ervaring kan GJ Wesseldijk bogen op vakkundige medewerkers, een hoog serviceniveau en een heleboel tevreden klanten.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter in Bathmen

Welke soort of omvang het gewenste glas ook heeft, wij plaatsen het. Heeft u een nieuwe huis en wilt u goed glas of wordt het echt eens tijd het enkelglas te vervangen voor dubbelglas? Met GJ Wesseldijk kiest u voor voordelige prijzen, snelheid en kwaliteit.

Isolatieglas

Wij gebruiken uitsluitend isolerend glas. Dit heeft een hoop voordelen. De belangrijkste? Een lagere energierekening én een beter milieu. Zo verdient u op den duur de kosten voor goed isolatieglas weer terug. Uiteraard monteren wij ook ventilatieroosters.

Glas bestellen?

Wilt u zelf uw glas monteren, maar bent u op zoek naar een specifieke glassoort? Dan kunt u terecht in onze winkel. Geef bij ons de soort en de maten door en we bestellen het direct! U kunt ook in ons eigen assortiment kijken.

Ervaren glaszetter voor Bathmen en omgeving

Op zoek naar een glaszetter in Bathmen? Ons ervaren team helpt u graag! Bel 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Enkel glas zetten
Glas zetten
glas zetten
Glaszetter
Buitenschilderwerk