Glaszetter Deventer

Zoekt u een glaszetter in Deventer? GJ Wesseldijk is dé glaszetter in Deventer en omgeving. Al meer dan 35 jaar helpen onze glaszetters onze klanten met een vakkundige montage van hun glaswerk.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter Deventer

Wilt u uw enkelglas vervangen voor dubbelglas? Moet uw nieuwe woning worden voorzien van goede ramen? Welke soort of omvang het gewenste glas ook heeft, wij plaatsen het. Of het nu grote of kleine ramen zijn, gekleurd of figuurglas, de professionele glaszetters van GJ Wesseldijk hebben het in de vingers. Snelheid, kwaliteit en goede prijzen zijn gegarandeerd.

Isolatieglas

Wij maken uitsluitend gebruik van isolerend glas. Hiermee blijft de warmte beter binnenshuis. Dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten en is daarnaast ook nog minder belastend voor het milieu. Wij plaatsen ook ventilatieroosters voor een optimaal wooncomfort.

Glas bestellen?

Zoekt u voor eigen gebruik een bepaalde glassoort? Dan kunt u terecht in onze winkel. Wij hoeven slechts de maten te weten en bestellen het direct voor u!

Ervaren glaszetter voor Deventer en omstreken

Op zoek naar een glaszetter in Deventer? Ons enthousiaste, ervaren team staat graag voor u klaar. Neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Enkel glas zetten
Glaszetter dubbelglas
Buitenschilderwerk
Glaszetter
Glas zetten