Glaszetter Eefde

Glaszetter Eefde

Bent u op zoek naar een vakkundige, voordelige glaszetter in Eefde? GJ Wesseldijk staat voor u klaar. Onze glaszetters staan al meer dan 35 jaar garant voor het vakkundige plaatsen van uw glaswerk, service en tevreden klanten in Eefde.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter in Eefde

Onze professionals zijn allrounders. Dat wil zeggen: welke soort of omvang het glas heeft dat geplaatst moet worden, wij kunnen het. Dus wilt u het enkelglas in uw woning vervangen door dubbelglas of gewoon eens een nieuwe stijl? Met GJ Wesseldijk kiest u voor voordelige prijzen, snelheid en kwaliteit.

Isolatieglas

Wij maken uitsluitend gebruik van isolerend glas. Dit brengt uw energierekening omlaag en is minder milieubelastend. Daarbij installeren we ook ventilatieroosters. Zo verdient u op den duur de kosten van isolerend glas weer terug.

Glas bestellen?

Bent u op zoek naar een speciale glassoort voor eigen gebruik? Geef bij ons de soort en de maten door en we bestellen het direct via onze winkel! U kunt ook in ons eigen assortiment kijken.

Ervaren glaszetter voor Eefde en omstreken

Op zoek naar een glaszetter in Eefde? Ons ervaren team helpt u graag! Bel 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Enkel glas zetten
Glaszetter dubbelglas
Glas zetten
Glaszetter