Glaszetter Gorssel

Glaszetter Gorssel

Zoekt u een glaszetter in Gorssel? GJ Wesseldijk is dé glaszetter voor Gorssel en omgeving. Al 35 jaar staat GJ Wesseldijk garant voor het vakkundige plaatsen van uw glaswerk, service en tevreden klanten.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter in Gorssel en omstreken

Of het nu grote of kleine ramen zijn, gekleurd of figuurglas, onze glaszetters plaatsen alles even vakkundig. Dus wilt u enkelglas vervangen door dubbelglas? Een kapotte ruit vervangen of gewoon eens iets nieuws? Met ons kiest u voor voordelige prijzen, snelheid, kwaliteit.

Isolatieglas

Wij maken uitsluitend gebruik van isolerend glas. Dit heeft een hoop voordelen. De belangrijkste? Het scheelt flink in de energierekening en is minder belastend voor het milieu. We installeren ook ventilatieroosters.

Glas bestellen?

Wilt u zelf uw glas monteren en bent u op zoek naar een specifieke glassoort voor eigen gebruik? Dan kunt u terecht in onze winkel. Geef bij ons de soort en de maten door en we bestellen het direct via onze winkel! U kunt ook in ons eigen assortiment kijken.

Ervaren glaszetter voor Gorssel en omstreken

Op zoek naar een glaszetter in Gorssel? Ons ervaren team helpt u graag! Bel 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Enkel glas zetten
Glaszetter dubbelglas
Glas zetten
Glaszetter