Glaszetter Lochem

Glaszetter Lochem

Woont u in de omgeving van Lochem en moet uw glaswerk vakkundig worden geïnstalleerd? GJ Wesseldijk is er voor u. GJ Wesseldijk is dé glaszetter voor Lochem en omstreken. Al meer dan 35 jaar staan wij garant voor service, kwaliteit en bovenal: tevreden klanten.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter in Lochem

Heeft u net een woning gekocht en zoekt u goede ramen? Of wordt het echt eens tijd uw enkelglas te vervangen door dubbelglas? Of het nu grote of kleine ramen zijn, gekleurd of figuurglas, de vakkundige medewerkers van GJ Wesseldijk monteren het. Met GJ Wesseldijk kiest u voor vakkundige glaszetters, snelheid en goede prijzen.

Isolatieglas

Wij gebruiken in ons werk alleen isolerend glas. Isolerend glas behoudt de warmte in uw woning. Dat betekent een minder actieve cv-installatie, een flinke kostenbesparing en ook minder belasting voor het milieu. Uiteraard plaatsen wij ook ventilatieroosters.

Glas bestellen?

Wilt u zelf aan de slag met glaswerk, maar zoekt u nét die ene glassoort? In onze winkel kunnen wij elke glassoort bestellen. Wij hoeven slechts de maten te weten en bestellen het direct voor u!

Ervaren glaszetter voor Lochem en omstreken

Zoekt u een glaszetter in Lochem? Ons kleine ervaren team staat voor u klaar. Bel ons op 0573 – 431 252 of kom langs in onze winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Enkel glas zetten
Glaszetter dubbelglas
Glas zetten
Glaszetter