Huis laten schilderen

Een huis laten schilderen scheelt u werk en u bent verzekerd van een goed resultaat. Bij Schildersbedrijf GJ Wesseldijk hebben wij ruime ervaring op het gebied van huizen schilderen. Van woonkamers tot kozijnen; wij schilderen alles zowel binnen als buiten het huis. Wij helpen u bij het kiezen van passende kleuren en maken alleen gebruik van de beste materialen.

Binnenschilderwerk

Kleuren zorgen voor verschillende effecten in een ruimte. Zo kan je met kleur meer licht creëeren in een woonkamer of juist zorgen voor een warme uitstraling in de woonkamer. Het kiezen van een goede kleur kan lastig zijn. Daarnaast kan ook het verven zelf een hele klus zijn, denk bijvoorbeeld aan de meubels die aan de kant moeten en droogtijd van de verf.  Bij Schildersbedrijf GJ Wesseldijk helpen wij u graag bij uw schilderproject. Binnen in huis gebruiken wij verf op waterbasis. Verf op waterbasis is namelijk ongevaarlijk, geurloos en sneldrogend. Onze specialisten adviseren u graag en geven u een passend kleuradvies. Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze winkel.

Gevel schilderen

Een gevel schilderen moet vaker dan een woonkamer verven. Weersomstandigheden als regen en wind zorgen ervoor dat de buitenkant van een huis ongeveer om de drie jaar toe is aan een nieuwe verflaag. Door dit goed bij te houden ziet uw huis er fris uit. De gevel is natuurlijk wel het visitekaartje van uw woning en daarbij is een verzorgde uitstraling belangrijk. Het schilderen van een gevel is anders dan het schilderen van een muur in de woonkamer. Voor het beste resultaat adviseren wij het verven te laten uitvoeren door een professioneel schildersbedrijf.

Kosten schilderwerk buiten en binnen

Uw huis laten schilderen doet u voordelig bij Schildersbedrijf GJ Wesseldijk. Wij zijn één van de voordeligste schilders in Deventer. Daarnaast geldt voor schilderwerkzaamheden een verlaagt btw-tarief. Voor woningen ouder dan 2 jaar hoeft slechts 9% btw betaald te worden voor schilderkosten. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw schilderproject? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Buitenschilderwerk