Glaszetten

Zoekt u voor eigen gebruik een bepaalde glassoort? Stuur ons de maten en wij bestellen het graag voor u! Wij zijn echte vakmensen in glaszetten! Daarnaast werken we met isolerende beglazing. Dit werkt energiebesparend en zorgt voor een beter wooncomfort. Duurzaam en goed voor het milieu want door isolatieglas gaat minder warmte verloren en hoeft de centrale verwarming minder hard zijn best te doen.

Glaszetten

Bent u op zoek naar een voordelige glaszetter? De glaszetters van GJ Wesseldijk staan al meer dan 40 jaar voor u klaar. GJ Wesseldijk staat voor u klaar met vakkundige installatie van uw glaswerk, service en tevreden klanten.

GJ Wesseldijk: allround glaszetter

Onze glaszetters zijn allrounders. Dat wil zeggen: welke soort of omvang het gewenste glas ook heeft, wij plaatsen het. Dus heeft u een nieuwe huis en wilt u goed glas of wordt het echt eens tijd het enkelglas te vervangen voor dubbelglas? Met GJ Wesseldijk kiest u voor voordelige prijzen, snelheid en kwaliteit.

Isolatieglas

Wij maken bij het glas zetten uitsluitend gebruik van isolerend glas. Wat betekent dit? Een lagere energierekening én een beter milieu. Zo verdient u op den duur de kosten van uw isolatieglas weer terug.

Glas bestellen?

Wilt u zelf uw glas monteren, maar bent u op zoek naar een specifieke glassoort? Ook dan kunt u terecht bij GJ Wesseldijk. Geef bij ons de soort en de maten door en we bestellen het direct via onze winkel! U kunt ook in ons eigen assortiment kijken.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Glas zetten
glas zetten
Enkel glas zetten
Glaszetter