Behangen

Door de wanden in uw huis te behangen krijg je meteen een andere sfeer. Je kunt kiezen voor een klassiek of modern behang. Je hebt verschillende trends op het gebied van behangen. De professionals van Wesseldijk zijn uiterst bekwaam in het plakken van alle merken en soorten behang.

Zoekt u een vakkundige behanger? Met meer dan 40 jaar ervaring kunt u bij de behangers van GJ Wesseldijk rekenen op vakwerk en service.

Ervaren behanger

Een mooi muur vraagt heel wat werk. Een slechte ondergrond, ingewikkelde hoeken, lastige patronen, ervaring en kennis zijn nodig. En ervaring en kennis, dat hebben we bij GJ Wesseldijk. Dus haalt u zich de zorgen niet op de hals, maar bel ons en u heeft voor u het weet een prachtig behang op de muur.

Advies bij behangen

Zelf behangen kan natuurlijk ook. Maar om een goed resultaat te krijgen, is een goede voorbereiding belangrijk. Wij adviseren u daarom graag over behangsoorten, belangrijke materialen of handige werkwijzen!

Op zoek naar behang?

Gaat u zelf behangen en zoekt u een specifieke behangsoort? In onze winkel aan de Lochemseweg vindt u verschillende soorten. Bovendien kunnen we snel een nieuwe soort bestellen. Hetzelfde geldt voor materialen. Benieuwd naar wat we u kunnen bieden? Kom langs aan de Lochemseweg.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

Behangen
Behangen
Behangen
Behangen
Behangen
Behangen
Behangen
behanger bathmen
Behangen