Binnenschilderwerk

Bent u op zoek naar een vakkundige schilder? Schildersbedrijf GJ Wesseldijk staat voor u klaar. GJ Wesseldijk levert al meer dan 80 jaar kwaliteit en service. Schilderwerk, kleur- of materiaaladvies, onze deskundigen helpen u graag.

Binnenschilderwerk

Wordt het tijd voor een nieuwe stijl in uw huis? Of moet de oude verflaag nodig eens worden vervangen? Onze schilders kijken samen met u naar het gewenste resultaat en zorgen dat het snel en vakkundig wordt bereikt. Binnenshuis gebruiken wij verf op waterbasis. Dit is ongevaarlijk, geurloos zeer snel drogend.

Kleuradvies bij schilderen

Wat is het effect van deze kleur? Hoe creëer ik meer licht in de woonkamer? Kleuren kiezen kan erg lastig zijn. Kom daarom eens langs in onze winkel aan de Lochemseweg 121 in Harfsen of maak telefonisch een afspraak. Wij kunnen u een passend kleuradvies geven.

9% BTW regeling

Schilderen valt onder het 9 % BTW-tarief. Dit scheelt dus behoorlijk in de portemonnee. Zeker omdat GJ Wesseldijk één van de voordeligste schilders van Zutphen en omstreken is. Behangen en glaszetten is ook voordelig. Daarbij valt het werkloon onder de 9%-regeling.

Schilder nodig? Kom langs of bel

Een vakkundige schilder staat voor u klaar. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze winkel, of bel 0573 – 431 252.

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0573 431252

geschilderde deur
geschilderde trap
geschilderde kast
schilderen binnen
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk
Binnen schilderen
geschilderde trap